top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHandbiker Carmen

Trainingsweekend Papendal

Het weekend van 24 t/m 25 maart was er weer een trainingsweekend voor het Paracycling talent team. Dit weekend is mogelijk gemaakt door de Johan Cruijf foundation.


De zaterdag 24 maart begon met een tijdrit op de Deelenseweg. Tijdens deze training lag de nadruk op de warming up. Hierbij was het de bedoeling om voor jezelf uit te vinden waar jij behoefte aan hebt in een warming up zodat je klaar bent voor een wedstrijd/training. Na afloop hiervan hebben we geluncht in het topsportrestaurant op Papendal. Na de lunch stond er een workshop fietsonderhoud gepland en 's avonds eten in het restaurant van Hotel Papendal. Als afsluiting van de avond stond er ook nog een workshop mentale training op het programma. Hierna mochten we gelukkig allemaal naar bed. De volgende ochtend hadden we een heerlijk ontbijt in het hotel.

Om10:00u zaten we op de fiets op weg naar de postbank voor een fixe klimtraining waar mijn ketting er 3x afliep en wilde paarden op de weg. Tijdens deze training kregen we een mentale opdracht mee om dit uitvoeren bijv. Focus op de omgeving. Na afloop zijn we met zijn alle naar Papendal gegaan en hebben we geluncht in het topsportrestaurant en 1,5 uur erna weer op de fiets voor een duurtraining van 1,30u richting Ede. Bij terugkomst iedereen gedag gezegd en terug naar huis. Met dank aan de Johan Cruijff foundation voor het mogelijk maken van dit weekend.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page